+34 633 965 868 informacion@superalos.com

Testimonios de pacientes

Susana (Zaragoza)

Susana (Zaragoza)

El TIPI me ha ayudado a liberar las sensaciones negativas que me producian determinadas situaciones de relacion interpersonal. Al principio de iniciar la sesion no conseguia liberarme de mis pensamientos y buscaba una razon para cada uno de mis malestares fisicos. Conforme fui avanzando consegui ser consciente de mis sensaciones fisicas y se fueron disipando, hasta desaparecer. En el momento de acabar la sesion de TIPI senti una mejora de mi malestar y conforme he realizado unas cuantas he conseguido ponerme mas en linea con mis objetivos cercanos.Lo recomiendo mucho para situaciones de bloqueo o de sentir irritacion muy habitualmente, en mi caso lo hice por estos motivos.
Muntsa (Barcelona)

Muntsa (Barcelona)

Soc la Muntsa i tinc 53 anys, després de patir un problema de salut que em va fer aturar completament  la meva activitat  em vaig quedar bloquejada en tots  sentits i sense saber com reaccionar.
L’ atzar em va portar conèixer  el TIPI . Amb  una sessió de TIPI   la frustració es va esvair,  superant la fixació de bloqueig que sentia.
Ha estat una experiència molt positiva, interessant i que he aprofitat per altres situacions.
Enric (Barcelona)

Enric (Barcelona)

Jo vaig petir una fa uns dies una crisis emocional molt forta, debut a dicusio familir que em va portar a un mal estar emocional i un reflexe al sistema nervios central en el qual no podia caminar correctament per bloqueix nervios.
La Gloria em va fer que recordes aquella situacion un altre vegada, visualitzan punt per punt tot el proces, que ja os dic que no va esser molt agradable, pero forma part de la terapia i a mes no tants sols una vegada, ja que sa de repetir les vegades necesaries, en el meu cas cinc vegades vam tenir que féro.
Cada vegada era meny el petiment que petia, pero era un suplici de veritat,pero ja saveu, sin sufrimiento no hay cura, diuen.per que os explico aixo.
La Gloria em va indicar tot el proces de visualitzar la vivencia de aquell moment viscut punt per punt, en el qual visualitzaba cada detall, cada gest, cada paraula amb formes i colors, una vegada integrat el proces em deia que obris els ulls i escoltes el meu cos com responia sota la presio de aquelles vivencies recordades, cada punt de alteració del meu cos i aixi deixan anar tota la meva dolencia interna del meu bloqueix.
Gracies a aquesta experiencia del TIPI i de la Gloria, vaig poguer desbloquejar el meu sistema nervios i treurem el mal estar emocional que portaba dins meu.
Be, espero que qualsevol persona que passi per un moments critics personal el pogui ayudar a decidir-se a que provi aquesta terapia i la ayudar a tirar en devant per que la vida es molt chula per perdre el fil per una mala experiencia.
Anna (Maresme)

Anna (Maresme)

He arribat al TIPI gràcies a una llegir una entrevista a Enric Marès el dia i el moment adients. De seguida vaig contactar amb ell que em va adreçar a Glòria Pallejà. La meva dificultat detectada estava relacionada amb un dolor al genoll, que m’impedia gaudir del meu temps lliure. Jo estava convençuda que el malestar tenia una causa emocional… Curt i ras, després de 2 sessions telefòniques amb la Glòria el meu dolor va marxar. Ella també m’ha ajudat, amb el seu fer pacient, respectuós i conscient,  a escoltar el meu cos d’una altra manera, m’ha ajudat a afinar aquesta escolta per a que el cos sigui la meva brúixola i no quelcom que em limita… Després d’això hem fet encara una tercera sessió, en un moment per a mi molt intens emocionalment.

Tot plegat, no us sé dir ni com ni per quin motiu, i realment poc importa, però m’està ajudant a  fer canvis molt profunds en la meva vida. Màgicament, ja no responc amb la meva habitual actitud defensiva, crec que en cap situació, i això em permet relacionar-me amb mi mateixa i amb el món d’una nova manera. Em sento més lliure, m’estimo i respecto més. D’altra banda, he aconseguit minimitzar el meu vertigen a les alçades de manera increïble, només em queden reaccions residuals en aquestes situacions.

Sé que em queda neteja per a fer i que em resulta difícil automatitzar aquesta escolta en el meu dia a dia, però també demano ajut al meu entorn per a que m’ho recordin i si tinc en compte que no fa ni un mes que he començat amb tot plegat… de ben segur que ho aconsegueixo!

Importantíssim explicar també que estic ensenyant a les meves filles a utilitzar aquesta capacitat natural en diferents situacions amb resultats preciosos: els permet desbloquejar-se ràpidament i afrontar la situació de manera més serena i constructiva. Inclús la relació entre elles se’n veu beneficiada. Val a dir que em resulta senzill acompanyar-les en moments de tristesa, por, angoixa… però encara he de trobar la millor forma d’apropar-me en moments d’enuig… Però potser no caldrà, per què la velocitat en la que van fent els processos és realment sorprenent… 

En resum, l’escolta sensorial i el TIPI, són un autèntic regal, el llibre també ho és, preciós i tan ric!! Estic infinitament agraïda a la Glòria i al concepte. Tenir aquesta eina em dóna una autonomia i una capacitat per a cuidar-me i ajudar als altres d’una manera tant senzilla com humana… Infinites gràcies!!